Bli en Shippeyan och få material i världsklass

Som du säkert förstått nu så levererar vi projekt i världsklass och vi hoppas naturligtvis att du inte nöjer dig med något sämre än det och därför går med oss i ditt nästa projekt. Du kan väl berätta lite om projektet nedan så utgår vi från det. 

Foto

Foto är vart vi på Shippey har vår grund. Det är vårt fundament och något vi är extremt skickliga på. Våra kunder förväntar sig premium och det är exakt vad vi levererar.

Drönare

Drönarsegmentet är ett kompliment till foto och video och är ofta kopplad till ett av projekten. Vi levererar foto ch video på en helt annan nivå med professionell drönarteknik.

Northvolt_HSP_5984

Video

Våra videoproduktioner sticker ut. Vi håller det enkelt och krispigt och skapar något som håller över tid, inte bara för stunden. Kampanjer, Intervjuer och social media.

Vi hade en helt fantastisk heldagsfotografering på företaget. Shippey fick både kunder och oss själva att känna oss bekväma framför kameran. Vi fick superfina bilder på vårt företag som visar vad vi gör. Bilder som gör oss stolta över företaget.
Caroline Ljung, Ljungs Goa AB

Chatta med Shippey

Vi finns på Messenger om du vill prata med oss direkt. Använd den flytande chat-knappen längst ned på skärmen.

Boka Shippey

Kunder

Redo att testa Shippey?

Vi finns här för dig, på riktigt! Vi hjälper dig med allt från införsäljning till bokning och genomförande men även publicering och konvertering. 

Skiljs våra vägar här?

Vi hoppas naturligtvis inte det. Men känner du dig minsta osäker på något så rekommenderar vi de här länkarna nedan så vi kan få lite mer tid på oss att övertyga dig.

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi antar att du är ok med detta, men du kan välja bort det om du vill. Acceptera

Privacy & Cookies Policy