Fota för sociala medier

Online eller fysisk kurs

Företag eller privatperson

→ Skapa intressanta bilder
→ Arbeta med ljus och känsla
→ Planera bilden
→ Redigera i mobilen
→ Tips & Tricks för mobilkameran

Kvinna med rök runtomkring henne

Den här kursen passar dig som vill utveckla din kunskap med fokus på ta bättre bilder för sociala medier.

Om kursen

I den här kursen kan du använda din smartphone. Helen går igenom hur du ska tänka, vilka appar som fungerar för olika ändamål och hur du tar bättre bilder som skapar engagemang. Den här kursen kan vara för en person eller för en mindre grupp om du vill att fler på ditt företag skall få ta del utav kunskapen att maximera sin mobilkamera när de tar bilder till era sociala kanaler.

Förkunskaper
På den här kursen behöver du inte ha några förkunskaper. Du behöver dock ha en egen digitalkamera eller en mobiltelefon/smartphone.

Kurstillfällen

↘ Nya datum lanseras inom kort

Pris: Offert

Kursledare: Helen Shippey är en meriterad fotograf med världsvana och innehar mästarbrev och gesällbrev. Helen brinner för att bidra med sin kunskap och få andra människor att växa genom ny kunskap.

Tidigare deltagare

Tina Eliasson

Det blev en fotopromenad i Strömsholm en lite kall och växelvis molning/solig dag i oktober. Helens kunskap och vilja att lära ut gjorde timmarna varma och fyllda med värmande skratt. En mycket givande dag med massor av tips. Kan rekommendera det till alla som vill ha inspiration och lära sig mer om att fotografera ! Tusen tack.

Camilla Geidemark

Deltog i en mycket lärorik och inspirerande fotopromenad förra onsdagen. Kul att se Köping med nya ögon och ur ett helt nytt perspektiv. Ser fram emot fler tillfällen. Tack Helen Shippey för trevligt och proffsigt bemötande!
Hälsningar Camilla

Registrera dig till kursen eller workshopen

Registreringen innebär att du skickar en förfrågan som jag sedan svarar på tillsammans med ett pris.

↘ Pris: Offert

Prenumerera på Shippeys nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med spännande artiklar och nyheter.