Så mycket mer än en vackert komponerad bild

Foto är så mycket mer än en tagen bild i en digitalkamera. Det handlar om att förutse potentiella händelser och vara där innan saker sker, fånga ögonblicken, veta hur tekniken fungerar och hur varje bild som tas blir perfekt balanserad. Det krävs årtionden av erfarenhet och den kunskapen är det som genererar kvalitet i världsklass.

Företagsporträtt

Företagsporträtt stärker företagets och varumärkets position samtidigt som det får företaget att kännas levande och mänskligt. Idag är extra viktigt för företag och organisationer att vara transparenta och mer nära sin målgrupp via sociala medier. 

Porträttfotograf Helen Shippey fokuserar på företagsfotograferingar

Verksamhetsbilder

Fånga ögonblicken ute i verkligheten, ute hos kunden, på byggarbetsplatsen, på kontoret, i lastbilskupéen, eller varför inte på praktiken eller på mottagningen. Återspegla medarbetarna och kundernas lycka. Lyft upp, visa omvärlden vilken arbetsplats ni erbjuder och vad er person brinner för.

Företagsfotografering Peab Helen Shippey
Helen Shippey fotograferar golfproffset Rory McIlroy i Dubai

Golf

Vår CEO och fotomästare har ett brinnande intresse för golf och har under många år varit officiell fotograf under världens största och främsta golfturneringar där hon fotograferat och umgåtts med världseliten inom golf. 

Shippey levererar foto, drönarbilder och video i västerås, köping och mälardalen

Drönare

Ett ultimat kompliment till den klassiska markbilden eller porträttet. I våra projekt rekommenderar vi att komplettera med drönarbilder för att få en bredare ihopsättning av bilderna. Det skapar balans och inger variation.

Sveriges nöjdaste kunder får helt enkelt mer

Som kund hos Shippey får du inte enbart bilder och material i världsklass. Du får också en rad föredelar som gör materialet levande och än mer tilltalande samtidigt som du som kund får en helhetsupplevelse.

Statister

När man anlitar Shippey för exempelvis företagsfotografering så hjälper vi gärna till med statister.

Scouting

Vi lägger ner stor kraft i att leverera en fantastisk produkt och service. Därför scoutar vi passande platser inför varje unik fotografering.

Efterbehandling

Nämnde vi att våra leveranser är något speciellt? Bra, för det är nämligen så att redigering alltid ingår.

Starta ditt nästa projekt

Kunder

Shippey levererar foto, drönarbilder och video i västerås, köping och mälardalen

Redo att testa Shippey?

Vi finns här för dig, på riktigt! Vi hjälper dig med allt från införsäljning till bokning och genomförande men även publicering och konvertering. 

Skiljs våra vägar här?

Vi hoppas naturligtvis inte det. Men känner du dig minsta osäker på något så rekommenderar vi de här länkarna nedan så vi kan få lite mer tid på oss att övertyga dig.

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi antar att du är ok med detta, men du kan välja bort det om du vill. Acceptera

Privacy & Cookies Policy