av Mattias
Fotofika

Häng med på fotofika

Shippey's populära fotofika är ett stående moment för dig som är fotointresserad eller som arbetar med foto i någon form, däribland exempelvis genom sociala medier. Fotofikan är ett forum där du som deltagare kan lyfta tankar, utmaningar, funderingar kring foto. Alla med ett foto intresse är välkomna, amatör som yrkesfotograf. Helen Shippey är moderator och ser till att gruppen får ett gemensamt utbyte.

Registrera dig till eventet

Fotofika är ett inspirerande digitalt möte mellan deltagare både amatörer och yrkesverksamma fotografer.

Datum: Har tagit lite paus med online mötena 
Tid: 15.00-16.00
Pris: Kostnadsfritt
Plats: Digital
Övrigt: Länk till eventet skickas ut via mail.
Moderator: Helen Shippey

Det kan du förvänta dig: Vi har högt till tak under våra foto diskussioner där alla kan få komma till tals och berätta eller fråga deras fotoutmaning de har just då. Man får också delta och bara lyssna det kan ge mycket kunskap det med. Temat för foto eventet bestäms gemensamt av deltagarna eller utifrån moderatorns tankar.

Alla med foto intresse är varmt välkomna att delta oberoende på din foto kunskaps nivå. Vi är ofta en blandad skara som deltar.

↘ Eventet är kostnadsfritt

  Harstrånget i Västerås porträtt Helen Shippey

  Foto

  Foto är där Shippey har sin grund. Det är mitt fundament och något jag är extremt skicklig på. SHippey's kunder förväntar sig premium och det är exakt vad Helen levererar.

  Västerås golfklubb GK Golfbana Shippey Foto Drönare Video Västerås Köping Örebro Eskilstuna

  Drönare

  Drönarsegmentet är ett kompliment till foto och video och är ofta kopplat till ett av de projekt Shippey jobbar med. Shippey levererar foto och video på en helt annan nivå med professionell drönarteknik.

  Northvolt i Västerås valde Shippey för områdesbilder och verksamhetsbilder, drönare

  Video

  Shippey's videoproduktioner sticker ut. Shippey håller det enkelt och krispigt och skapar något som håller över tid, inte bara för stunden. Kampanjer, Intervjuer och social media.

  Redo att testa Shippey?

  Helen finns här för dig, på riktigt! Hjälper dig med allt från införsäljning till bokning och genomförande men även publicering och konvertering. 

  Skiljs våra vägar här?

  Hoppas naturligtvis inte det. Men känner du dig minsta osäker på något så rekommenderar jag de här länkarna nedan så jag kan få lite mer tid på mig att övertyga dig.

  Prenumerera på Shippeys nyhetsbrev

  Håll dig uppdaterad med spännande artiklar och nyheter.