Det finns olika sätt att kommunicera med oss

Vi har gjort det möjligt att prata med oss på en rad olika vis. Dels genom det klassiska formuläret och e-post men också genom sociala medier och chat. Allt för att göra det så enkelt för dig som möjligt.

Telefon eller sms

Är du en ringare eller textare? Du når oss på telefonnummer: 072-700 80 94

E-post

Kanske är det enklare via mail? Du når oss på hey@shippey.se 

Messenger

Om du använder Messenger så kan du starta en chat med oss längst ned på sidan

Klassiskt formulär kanske är mer din grej?

Kunder

Shippey levererar foto, drönarbilder och video i västerås, köping och mälardalen
Harstrånget i Västerås porträtt Helen Shippey

Foto

Foto är vart vi på Shippey har vår grund. Det är vårt fundament och något vi är extremt skickliga på. Våra kunder förväntar sig premium och det är exakt vad vi levererar.

Västerås golfklubb GK Golfbana Shippey Foto Drönare Video Västerås Köping Örebro Eskilstuna

Drönare

Drönarsegmentet är ett kompliment till foto och video och är ofta kopplad till ett av projekten. Vi levererar foto ch video på en helt annan nivå med professionell drönarteknik.

Northvolt i Västerås valde Shippey för områdesbilder och verksamhetsbilder, drönare

Video

Våra videoproduktioner sticker ut. Vi håller det enkelt och krispigt och skapar något som håller över tid, inte bara för stunden. Kampanjer, Intervjuer och social media.

Redo att testa Shippey?

Vi finns här för dig, på riktigt! Vi hjälper dig med allt från införsäljning till bokning och genomförande men även publicering och konvertering. 

Skiljs våra vägar här?

Vi hoppas naturligtvis inte det. Men känner du dig minsta osäker på något så rekommenderar vi de här länkarna nedan så vi kan få lite mer tid på oss att övertyga dig.

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi antar att du är ok med detta, men du kan välja bort det om du vill. Acceptera

Privacy & Cookies Policy