Du är bara timmar från att bli avsevärt mycket bättre på att fotografera

Helen’s foto workshops och fotokurser inom både foto, video är flexibla och föränderliga över tid. Bli inspirerad till att använda ny teknik, appar, tankemönster och möjligheter som gör dig till en bättre content producent.

 

Helen har självklart Mästarbrev inom Fotografyrket.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke och garanterar förutom stort yrkeskunnande och erfarenhet även pålitlighet som hantverksföretagare.

Helen Shippey har nöjda och glada fotokursdeltagare

Under Helen’s fotokurser, utbildningar och workshops ger hon verkligen allt. Hon håller inte igen på någonting, all fotokunskap hon besitter delar hon med sig av till dig och det skapar otrolig utveckling. 

Känner du igen dig?

✅ Du känner att du ibland inte får till bilden

✅ Du använder kamera/telefonen på autoläge

✅ Du tycker det är knepigt att få till bra ljus inomhus

✅ Du känner dig inte bekväm med att ta kort med blixt

✅ Du tycker att många kurser pratar i svåra fototermer du inte förstår dig på

✅ Du har ansvar för sociala medier men inte riktigt vet vad du ska publicera

✅ Du känner att dina bilder i sociala medier inte håller måttet 

✅ Det känner att det saknas något i dina porträtt på hemsidan

✅ Du tycker det är knepigt med vertikalt eller horisontellt läge och när dessa ska användas 

✅ Du upplever stor press internt men har ingen riktig kläm

✅ Du känner att du saknar tillräcklig kunskap

✅ Du behöver mer inspiration

Aktuella kurser

Fotopromenader

Kom igång och ta bättre bilder

Målet med de här två timmars kurserna är att du ska utveckla din förmåga att ta bättre bilder med din egna fotoutrustning. Få förståelse för hur ljuset påverkar bilderna, hur en perfekt bild komponeras samtidigt som du får gedigna individuella fototips.

Vi kommer diskutera bländare, slutartid och ISO hur de påverkar varandra.

Du kommer framförallt att träna genom att fotografera mycket så att du känner dig trygg i ditt val av dessa när du själv fotograferar.

Pris 800kr inkl. moms per person med max antal deltagare åt gången självklart håller vi avstånd till varandra och är utomhus hela tiden. Kläder efter väder.

 

Vill du boka in dig på en fotopromenad använd formuläret nedan eller kontakta din fotokurs ledare, Helen  via mail på hey@shippey.se

Fotokurs

Fota för sociala medier

Den här kursen passar dig som vill utveckla din kunskap med fokus på ta bättre bilder för sociala medier.

 

I den här kursen kan du använda din smartphone. Helen går igenom hur du ska tänka, vilka appar som fungerar för olika ändamål och hur du tar bättre bilder som skapar engagemang. Den här kursen kan vara för en person eller för en mindre grupp om du vill att fler på ditt företag skall få ta del utav kunskapen att maximera sin mobilkamera när de tar bilder till era sociala kanaler.

 

För prisuppgift och bokning använd formuläret nedan eller kontakta din fotokurs ledare, Helen via mail på hey@shippey.se

Foto-workshop

Fyll på sociala mediebibioteket

Den här kursen passar dig som vill utveckla din kunskap med fokus på att ta bättre bilder för dina sociala kanaler.

 

I den här kursen kan du använda smartphone eller din systemkamera. Helen går igenom hur du ska tänka, för att få fram din verksamhet eller personliga brand på bästa möjliga sätt när du producerar ditt egna content till dina sociala plattformar.

 

Helen hjälper dig med vilken fotoutrustning som är bäst lämpad för dig och din plånbok för att du skall kunna producera engagerande bilder och tillhörande content.

 

Den här kursen kan ske privat för bara en person men även för flera på företaget så att ni tänker lika dant och har samma baskunskaper och kan komplettera varandra när ni skapar era bilder och content material.

 

För prisuppgift och bokning använd formuläret nedan eller kontakta din fotokurs ledare, Helen via mail på hey@shippey.se

Fotopromenad /fotokurser i Västerås

Måndag 29 mars 2021 kl.18.00-20.00

Öster Mälarstrand, Västerås

Fotografering under skymning /solnedgång

Vi promenerar längs med vattnet genom Lillåudden mot Kajplats och tillbaka, vi kommer då att se solen gå ned och få skapa bilder med hjälp utav deras solstrålar genom husen. Vi promenerar genom både gyllene timmen och blåtimmen så du kommer att komma hem med många vackra motiv från Västerås Öster Mälarstrand strandpromenad.

Mötes plats: uppges vid bokning

 

Fredag 16 april 2021 kl. 12.30-14.30

Gamla stan Västerås

Vi promenerar i Västerås gamla stan längs med Svart Ån och de äldre husen.

Du kommer att komma hem med vykorts bilder från Västerås typiska turist statsdelar.

Vi går så klart igenom hur du fångar Västerås på bästa sätt genom olika vinklar och hur vi skall tänka på hur ljuset faller in i dina bilder.

Mötes plats: uppges vid bokning

 

Tisdag 27 april kl. 09.00-11.00

Björrnön Västerås

Vi promenerar runt på Björnön och fångar våren i all sin skönhet.

Vi promenerar längs vattnet på båda sidor av ön solen kommer därmed att återspeglas på flera olika sätt i våra bilder. Vi letar vårtecken och fångar dem på unika sätt.

Mötes plats: uppges vid bokning

Onsdag 28 april kl. 09.30-11.30

Kurs i bebisfoto för föräldralediga i Västerås

Är du föräldraledig och vill passa på att lära dig att ta bättre bilder av ditt barn? Då passar den här mini fotokursen dig där du tar med dig din son eller dotter och tränar på ditt barn direkt.

Mötes plats: uppges vid bokning men det kommer att vara utomhus vid en lekpark i Västerås

 

Torsdag 6 maj kl. 18.00-20.00

Anundshög, Västerås

Vi promenerar runt det historiska området runt Anundshög precis innan solen går ned. Vi kommer att fånga många vackra bilder vid en vacker tidpunkt på dagen en stund innan solen går ned.

Mötes plats: uppges vid bokning

 

Onsdag 19 maj kl. 10.00-12.00  

Djäkneberget, Västerås

Vi promenerar runt Djäkneberget. Vi kommer att passera historiska monument i Västerås historia och blicka ut över Västerås och Domkyrkan från bergets topp. Vi går längs med en skogsstig och fångar vad som händer i dammen.

Mötes plats: uppges vid bokning

 

Lördag 29 maj kl. 10.00-12.00

Ängsö utanför Västerås

Vi promenerar runt vackra Ängsö naturreservat. Vi ser Ängsö slott samt promenerar i naturreservatets fina natur och fångar olika vårtecken som vi finner längs med vägen. Ljuset kommer att variera och faller vackert genom trädkronorna och glittrar vacker i Mälaren.

Mötes plats: uppges vid bokning

 

Skicka en förfrågan till Shippey — du kommer tacka Helen senare

Skiljs våra vägar här?

Hoppas naturligtvis inte det. Men känner du dig minsta osäker på något så rekommenderar jag de här länkarna nedan så du kan få lite mer tid på dig att bli övertygad.

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi antar att du är ok med detta, men du kan välja bort det om du vill. Acceptera

Privacy & Cookies Policy