Mentorprogram i foto för företagare är en kvalitetsstämpel för ett lyckat resultat i sociala medier

av Helen Shippey
271 visningar

Mentorskap i foto är något du behöver investera i för att kvalitetssäkra dina leveranser i sociala medier

Foto och rörlig bild har aldrig varit mer på tapeten än nu och en skill du kommer behöva bemästra som kreatör, media manager eller för dig som arbetar med marknadsföring i övrigt är högkvalitativa bilder på mottagarens premisser. 

Din målgrupp förväntar sig hög kvalitet av foto och video hela tiden. Det innebär att du måste kunna leverera ett material som dels är relevant i tiden, dels håller kvalitet och dels är intressant för mottagaren och målgruppen. Att som kreatör och media manager följa upp den efterfrågan är svår eftersom varje kanal kräver sitt egna unika innehåll och kontinuerligt innehåll, men med rätt kunskap och verktyg så underlättar du för dig själv. Det här mentorprogrammet är skapat för just dig som arbetar med medier dagligen och som skapar och publicerar oavsett kanal. 

Vi är alla nyckelspelare inom det sociala samskapandet oavsett vilken roll vi har inom företaget. Det är avgörande för dig som arbetar med sociala medier och marknadsföring att äga kontrollen och levla upp det du gör om dagarna. Målgruppen och plattformarna kräver hög kvalitet på bilder och innehåll i såväl bild som text. Det medför större ansvar på dig som kreatör och ledare för hur mottagandet av ert varumärke ska upplevas i era kanaler och där ska du gå det här programmet.

Jag ser fram emot att få lära känna framtidens kreatörer, det här programmet kommer verkligen hjälpa dig att bli en bättre och mer självsäker kreatör. Dessutom får du nyttiga tips som jag själv lärt mig under mina resor runt världen.

Helen Shippey, programledare och fotograf

För att ge dig total kontroll och djupa insikter har jag tagit fram ett mentorprogram som gör dig till en bättre fotograf. Den tar dig igenom mindset, teknik och redigering på bara tre månader.

Känner du igen dig? 

 • Jag blir stressad av att skapa innehåll i sociala medier
 • Jag tycker inte mina bilder är tillräckligt bra
 • Jag kan inte hantera alla funktioner i en kamera (även smartphone)
 • Jag har begränsad kunskap i redigering
 • Komposition vet jag knappt vad det är
 • Att skapa video verkar svårt och jag drar mig från att skapa det

Vill du

 • Bli bättre på att fota och filma?
 • Bli bättre på skapa innehåll som berör?
 • Bli bättre på redigering?
 • Bli bättre på förstå tekniken bakom?
 • Bli bättre på förstå hur du ska tänka som fotograf?

Om jag träffat rätt på någon av ”vill du” så tycker jag du ska ta chansen och anmäla dig till det här programmet, du kommer verkligen lära dig massor. Och dessutom får du ta del av alla mina tips och trix som jag hittat och lärt mig när jag rest världen runt och fotograferat för flera av världens mest kända varumärken.

Kom igång direkt — registreringen är öppen 

Läs mer om programmet och registrera dig under länken här — läsa mer och registrera dig till mentorskapet

Läs även

Lämna en kommentar

Prenumerera på Shippeys nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med spännande artiklar och nyheter.