Björnön skog med solstrålar genom lövverket mot marken
Fotokurs på Björnö utanför Västerås

Fotokurs på Björnö utanför Västerås

Häng med fotografen Helen Shippey ut på Björnön utanför Västerås på en fotokurs där ni tillsammans kommer att skapa magiska bilder.

 

Helen kommer att hjälpa dig att tänka mer kreativt och inte ta den kanske mest logiska bilden utan hjälpa dig tänka till först och klura på vad du vill skapa för sorts bild och varför. För att sedan ta den på plats med din egna fotoutrustning. Helen är på plats för att guida och ge dig vägledning.

 

Ni promenerar runt på Björnön och fångar våren i all sin skönhet. Ni promenerar längs vattnet på båda sidor av ön och där fotografering i vackert förmiddags ljus kommer att återspeglas på flera olika sätt i dina bilder.

 

Den här kursen är för alla åldrar och fotokunskapsnivå.

 

Fotografen Helen Shippey lär ut på din fotokunskaps nivå är du nybörjare så tar hon det från början, har du stor kunskap redan och kanske mera söker inspiration så diskuterar ni foto utifrån det.

 

Helen hjälper fotokursdeltagarna utefter vad de själva önskar därför kan varje fotokurs tillfälle se olika ut beroende på vilka som deltar och vad just ni som grupp har önskningar i att lära er mera av.

 

Klä dig efter väder ni kommer att promenera runt i 2 timmar. Det är inget maraton men ni kommer att röra på er.

Datum och registrering

07/04/2022
Fysisk
950 SEK

  Vi promenerar runt på Björnön och fångar våren i all sin skönhet. Vi promenerar längs vattnet på båda sidor av ön och där fotografering i vackert förmiddags ljus kommer att återspeglas på flera olika sätt i våra bilder

  Bra att veta

  Vi samlas och startar vid kiosken vid stora badet i mitten av Björnön.
  Ta med din kamera och ev minneskort. Eller ta med din mobil.
  Glöm inte att se till att ha fullladdat batteri.
  Klä dig efter väderlek.

  Prenumerera på Shippeys nyhetsbrev

  Håll dig uppdaterad med spännande artiklar och nyheter.