MÖT Västerås Fotografen - Shippey

Möt mig

Helen Shippey fotografen som helst är ute i naturen runt i kring Västerås

Jag trivs med friheten att kunna ta med mig min kamerautrustning och i princip arbeta vart jag vill och känner för just idag.

Min dotter har under sin uppväxt fått vara med på fler fotouppdrag än hon säkert kan räkna till själv. Allt från att jag har gått ifrån för att amma en stund till att hon nu när hon är 8 år är med och assisterar lite smått med att hålla i blixtar till att vandra med mig i bergen.

Jag älskar att hjälpa andra, jag vill inspirera dig bli bättre på att ta egna bilder och att våga ta steget till att göra det du drivs av det som får dig att masa dig upp ur sängen på morgonen. Jag delar gärna med mig av hur du precis som jag kan få livspusslet att fungera med att arbeta frilans med barn som har skolplikt. Är du i Västerås så hör av dig så tar jag gärna en fika!

Jag tycker det är roligt att samarbeta med människor jag gillar gör inte du också det? Du kanske vill följa med mig på mitt nästa fotoäventyr?

Västerås fotografen som även föreläser & utbildar!

Jag undervisar gärna i fotografi utomhus på plats där du kan träna på en gång med din fotoutrustning på det du vill lära dig bli bättre på inom fotografi. Läs mer om mina foto workshops här

Jag håller även seminarier och workshops om min företagsresa inom fotoyrket.

Har gett flera seminarier om hur det är att vara kvinnlig fotograf i det mansdominerade Mellan Östern.

Jag har arbetat och bott i både Taba Heights, Egypten och Dubai, Förenade Arab Emiraten i totalt 13 år. Jag reste då runt i Mellan Östern på olika foto uppdrag. Allt från att föreviga Arabiska Kungliga (Sheikh) bröllop till att fotografera President Donald Trump och H.M. Drottning Silvia, Alice Cooper med flera.

Inspirations föreläsningar om min företagsresa från start till nu med hur jag har hittat alla dessa olika banan skal som utgör där jag är idag.

Alice Cooper och fotografen Helen Shippey i Västerås

vad tycker mina foto kunder om mig?

Det är alltid kul att få höra vad du tycker om mig och det boostar mig att lyckas tillsammans med dig.

Har gått fotovandringar med Helen i Dubai och Sverige. Helen är en härlig lärare som fångar upp dig där du är kunskapsmässigt så du fotar så bra bilder. Jag kan varmt rekommendera Helen och hennes fotopromenader.
Pernilla Karlsson
Customer support export på Munters Europe AB
En mkt proffsig, pedagogisk o mycket kreativ kurs ute i naturen med Helen. Kursen gav mig massor av tips o mkt ryggrad i mitt fortsatta fotograferande, tack!
Laila Johansson
Marknadskoordinator
Bonnier News Sales
Jag anlitade Helen vid flera tillfällen, både för att fotografera elever på en gymnasieskola, barn på en förskola och porträttkort på medarbetare. Hon är mycket bra på att ta folk oavsett om det är barn eller vuxna, hon har ett öga för detaljer och är initiativrik i fotograferingen. Korten blir riktigt bra. Jag kan varmt rekommendera Helen
Åsa Lindén
Kommunikationsstrateg Västerås stad