MÖT Västerås Fotografen - Shippey

Möt mig

Helen Shippey fotografen som helst är ute i naturen i Västerås

Jag trivs med friheten att kunna ta med mig min kamerautrustning och i princip arbeta vart jag vill och känner för just idag.

Min dotter har under sin uppväxt fått vara med på fler fotouppdrag än hon säkert kan räkna till själv. Allt från att jag har gått ifrån för att amma en stund till att hon nu när hon är 8 år är med och assisterar lite smått med att hålla i blixtar till att vandra med mig i bergen.

Jag älskar att hjälpa andra, jag vill inspirera dig bli bättre på att ta egna bilder och att våga ta steget till att göra det du drivs av det som får dig att masa dig upp ur sängen på morgonen. Jag delar gärna med mig av hur du precis som jag kan få livspusslet att fungera med att arbeta frilans med barn som har skolplikt. Är du i Västerås så hör av dig så tar jag gärna en fika!

Jag tycker det är roligt att samarbeta med människor jag gillar gör inte du också det? Du kanske vill följa med mig på mitt nästa fotoäventyr?

Västerås fotografen som även föreläser & utbildar!

Jag undervisar gärna i fotografi utomhus på plats där du kan träna på en gång med din fotoutrustning på det du vill lära dig bli bättre på inom fotografi. Läs mer om mina foto workshops här

Jag håller även seminarier och workshops om min företagsresa inom fotoyrket.

Har gett flera seminarier om hur det är att vara kvinnlig fotograf i det mansdominerade Mellan Östern.

Jag har arbetat och bott i både Taba Heights, Egypten och Dubai, Förenade Arab Emiraten i totalt 13 år. Jag reste då runt i Mellan Östern på olika foto uppdrag. Allt från att föreviga Arabiska Kungliga (Sheikh) bröllop till att fotografera President Donald Trump och H.M. Drottning Silvia, Alice Cooper med flera.

Inspirations föreläsningar om min företagsresa från start till nu med hur jag har hittat alla dessa olika banan skal som utgör där jag är idag.

Alice Cooper och fotografen Helen Shippey i Västerås