Möt mig

Helen Shippey fotografen som helst är utomhus.

Jag trivs med friheten att kunna ta med mig min kamerautrustning och i princip arbeta vart jag vill och känner för just idag.

Min dotter har under sin uppväxt fått vara med på fler fotouppdrag än hon säkert kan räkna till själv. Allt från att jag har gått ifrån för att amma en stund till att hon nu när hon är 7 år är med och assisterar lite smått med att hålla i blixtrar till att vandra med mig i bergen.

Jag älskar att hjälpa andra, jag vill inspirera dig bli bättre på att ta egna bilder och att våga ta steget till att göra det du drivs av det som får dig att masa dig upp ur sängen på morgonen. Jag delar gärna med mig av hur du precis som jag kan få livspusslet att fungera med att arbeta frilans med barn som har skolplikt.

Jag tycker det är roligt att samarbeta med människor jag gillar gör inte du också det? Du kanske vill följa med mig på mitt nästa fotoäventyr?

ROGER SKAPAR OCKSÅ WEBBSIDOR

Jag heter Roger Binbach. Jag kan nog säga er att jag är naturnära, teknikfreak & gillar äventyr enligt mina vänner. För mig är det en självklarhet att ge små tips & råd för att få dig att lyckas och tillsammans skapar vi kanske nya APPLE 🙂

Jag älskar naturen, äventyren & stillheten den bjuder på – även om jag inte är helt säker på hur man gör alla gånger (misstänker att du är precis som jag).

Fotografi har blivit min anledning att utforska nya platser, anledningen till att utveckla nya färdigheter – fotografiska, mentala och fysiska – och har också blivit en oändlig utmaning. Den ständiga kreativa utmaningen är något jag är tacksam för. Jag gillar inte att känna mig statisk och stillastående i livet eller arbetet, och det fina med fotograferingen är att det alltid finns en ny bild att utforska, en ny känsla att förmedla, nyutvecklad teknik som öppnar dörren till nya möjligheter. Det är en härlig livsstil som vi delar i vårt mini team.

Bergens ljus, naturens bragd & landskapens oändlighet har verkligen tagit mig i sitt grepp.

DETTA VISSTE DU EJ OM MIG!

  • Tre egenskaper jag har enligt mina vänner: Empati för andra, väldigt nyfiken, mycket noggrann & bjuder på skratt.
  • När jag är själv i bilen, sjunger jag så det ekar i bilen.
  • Mitt hemliga partytrick är att stå i grodställning.
  • Jag skrattar så jag gråter av Helen’s felsägningar.
  • En superkraft jag velat ha är: Att ta bort psykosocial ohälsa & självmord.