Rörlig kommunikation har aldrig varit hetare än idag

Reklam, annonser, social media, content marketing, nyhetsbrev. De krav målgruppen ställer på företagen idag är massiv och de förväntar sig nytt material i bred utsträckning. Frågan är om du hinner med?

76% av kunderna väljer rörligt material framför annat

YouTube är världens näst största sökmotor och en massiv kunskapskälla. 

Företagsfotograf Shippey Sjömans Västerås

Kunder

Shippey levererar foto, drönarbilder och video i västerås, köping och mälardalen

Företag som arbetar med rörlig media har större engagemeng

Sociala kanaler utan rörlig media i flödet tappar engagemang medan företag som satsar på rörlig media i olika former både växer och skapar större engagemang internt, hos kunderna och för målgruppen.

Reklam

Vi skapar reklam för våra kunder. Kombinera film, bild och drönarvyer. Det eftersom variationen bevisligen har enorm drivkraft för tillväxt.

Social Media

Era sociala kanaler behöver ett ständigt flöde av nytt innehåll för att kännas fräscht och uppdaterat. Det kräver en hel del material. 

Sport & Event

Sportevenemang och klassiska event skapar stort genomslag i rörlig media vilket också leder till större engagemang. Vi producerar gärna materialet.

Starta ditt nästa projekt

Redo att testa Shippey?

Vi finns här för dig, på riktigt! Vi hjälper dig med allt från införsäljning till bokning och genomförande men även publicering och konvertering. 

Skiljs våra vägar här?

Vi hoppas naturligtvis inte det. Men känner du dig minsta osäker på något så rekommenderar vi de här länkarna nedan så vi kan få lite mer tid på oss att övertyga dig.

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi antar att du är ok med detta, men du kan välja bort det om du vill. Acceptera

Privacy & Cookies Policy