Vikten av rätt bilder!

Vikten av rätt bilder!

Vikten av rätt bilder!

Som företag är det viktigt att synas på sociala medier för att bland annat stärka sitt varumärke, marknadsföra produkter eller tjänster samt bygga relationer till befintliga och potentiella kunder. Därför är det viktigt att företag kontinuerligt publicerar content på sina plattformar och att innehållet både är relevant och anpassat utifrån vilken kanal som uppdateras.

Challenge Touru Golf i Dubai - 3 golfspelare runt pokalen

Hur väljer man rätt bild?

I mitt yrke som fotograf har jag fått lära mig hur viktigt det är att använda rätt bilder. Detta gäller inte bara för företags sociala närvaro utan i många olika sammanhang. Pressbilder är ett väldigt tydligt exempel på hur viktigt det är att välja rätt bild då det inte är lämpligt att publicera en bild på en glad person om inslaget är om en allvarlig händelse. Ett tips för att det ska bli enklare att välja rätt bild till företagets olika kanaler är att först fundera på vad syftet med bilden är och vilket budskap du vill förmedla.

Kille står vid en stor, röd maskin på Ullvigymnasiet

Vad jag kan hjälpa er med!

Om behov finns kan jag komma ut till ditt företag och hålla en föreläsning för att bland annat hjälpa er med vad ni ska tänka på när det kommer till publicering av bilder och content på företagets sociala kanaler. Föreläsningen anpassas givetvis utifrån er kunskapsnivå och verksamhetens behov.

Med min kunskap och erfarenhet från fotografyrket kan jag lära er hur ni själva fotograferar och filmar ert material. Jag tar även fram förslag på vilken film- och fotoutrustning som kan behövas och förklarar hur utrustningen fungerar för att ni ska få ut så mycket som möjligt av den.

Jag hjälper gärna även till med att skapa eller utöka er befintliga bildbank för att ni ska ha ett stort urval av bilder att välja mellan som är anpassade utifrån företagets sociala plattformar.

Läs tidigare blogginlägg om företagsfotografering och 3 frågor vi ställer dig vid en företagsfotografering för att få en inblick i hur det kan gå till och vad ni kan förvänta er.

Här kan du komma i kontakt med mig och få ytterligare information om företagsfotografering. Hör av dig så hittar vi en tid för att diskutera din verksamhets behov och hur jag kan förenkla det för dig och dina medarbetare.

Jag ser fram emot att träffa er snart!

/Helen  Shippey

Företagsfotograf i Västerås!

PGA Golf players. Henrik Stensson Rory McIlory

Vill du bidra till ämnet?

Lämna ett svar

Dela gärna detta inlägg

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Företagsfotograf Helen Shippey håller i Canon kamera och ler

Om mig

Hej!
Jag heter Helen älskar att skapa och gärna då dela med mig utav det jag skapar både med mina kameror och drönare.

Häng med mig på mina fotouppdrag. 

Du kan kalla mig Shippey, de gör mina vänner!

Annonslänkar

Innehar; Gesällbrev i Fotografyrket

Medlem